Fara Steaua si Rapid, eliminate devreme, Dinamo ramane favorita la castigarea Cupei Romaniei. In ciuda plecarilor de jucatori si a unui tru de campionat in care au pierdut sase meciuri, "cainii rosii" au prima sansa in fata celorlalte trei competitoa
Fara Steaua si Rapid, eliminate devreme, Dinamo ramane favorita la castigarea Cupei Romaniei. In ciuda plecarilor de jucatori si a unui tru de campionat in care au pierdut sase meciuri, "cainii rosii" au prima sansa in fata celorlalte trei competitoare. Pe una dintre ele, FC National, o intalneste astazi, de la ora 16, in Cotroceni. "Cupa Romaniei reprezinta drumul cel mai scurt catre Europa", a spus Ioan Andone, antrenorul dinamovistilor asteptand un cadou pe masura de la elevii sai pentru cei 45 de ani impliniti ieri. "Mai avem trei meciuri si putem sa fim siguri de un loc in cupele europene. In campionat este mai greu. Se poate intampla orice. Dinamo poate castiga campionatul sau poate rata locul de Cupa UEFA. Lupta este cu Steaua, cu FC National, cu Rapid si chiar cu FC Farul", a adaugat Andone. "Falcosul" a vorbit si despre noua echipa a lui FC National, in care se regasesc si doi fotbalisti imprumutati de la Dinamo. "Au schimbat antrenorul si aproape o jumatate de echipa. Dar raman o echipa puternica. In ceea ce-i priveste pe cei doi Munteanu, Cristi si Vlad, ei au o situatie ingrata. Pot juca bine si sa-i supere pe fanii lui Dinamo sau pot juca slab si sa fie acuzati ca nu si-au aparat corect sansele", a mai spus Andone. "Bancarii", cu un egal promitator sub Tampa in primul meci oficial al sezonului (cu italianul Roberto Landi la debut), sunt mai relaxati. "Dinamo este sub presiune, pentru ca trebuie sa castige ceva. Noi vom incerca sa jucam cat mai bine, iar o calificare va fi un lucru cu atat mai bun", a spus Vl. Munteanu, unul dintre "exilatii" lui Andone. "O victorie ar fi o sansa buna de calificare, mai ales daca nu vom primi gol in Cotroceni", a concluzionat presedintele lui FC National, Gino Iorgulescu.
Craiova intra la apa
"Am ratat returul cu Dinamo, dupa ce am dat golul victoriei in tur. Promit inca unul in finala", a spus Cosmin Pascovici, fudasul Farului, dupa meciul de duminica, din "Groapa". Pentru a se tine de cuvant, "marinarii" trebuie sa treaca de o Craiova ce pare cazuta la pamant. Mai mult, Pavel Badea este obligat sa mentina Craiova in cursa pentru finala daca mai vrea sa stea pe banca tehnica a oltenilor, nici asa nefiind sigur de post. O deziluzie a sezonului, Craiova, pleaca din start cu sansa a doua in fata unei revelatii, Farul. Constantenii, cu Petre Grigoras la carma, au urcat incet dar sigur in clasament si in joc, fiind sperietoarea "granzilor". "A venit timpul ca Farul sa obtina o performanta. Castigarea cupei ar fi un bun inceput", spera patronul "marinarilor", Gheorghe Bosanceanu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.