In ultimul clasament al versiunii WBC, romanul Lucian Bute se situeaza pe locul 17, ceea ce reprezinta cea mai buna pozitie a sa de cand a trecut la profesionism. "Mister KO", cum este poreclit Bute, va boxa la 18 martie la Montreal cu americanul Chr
In ultimul clasament al versiunii WBC, romanul Lucian Bute se situeaza pe locul 17, ceea ce reprezinta cea mai buna pozitie a sa de cand a trecut la profesionism. "Mister KO", cum este poreclit Bute, va boxa la 18 martie la Montreal cu americanul Christian Cruz, pentru centura NABA la categoria supermijlocie (76,360 kg). In aceeasi gala vor mai urca treptele ringului Adrian Diaconu, alias "Rechinul", care il va avea ca adversar pe Jesse Sanders, in limitele categoriei grea-usoara (83,360 kg), si Ion Ionut, care se va intalni cu mexicanul Francisco Guillen la categoria superusoara (65 kg).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.