Societatea Vrancart Adjud face o oferta publica primara de vanzare a unui pachet de 116,5 milioane actiuni cu o valoare nominala de 1.000 lei pe actiune, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti. Valoarea totala a ofertei publice e
Societatea Vrancart Adjud face o oferta publica primara de vanzare a unui pachet de 116,5 milioane actiuni cu o valoare nominala de 1.000 lei pe actiune, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti. Valoarea totala a ofertei publice este de 174,7 miliarde de lei, iar pretul de achizitie al unei actiuni este de 1.500 lei pe actiune. Perioada de derulare a ofertei este intre 17 martie si 14 aprilie, iar distribuirea actiunilor se realizeaza prin sistemul de tranzactionare Arena pe piata specializata pentru oferte publice a BVB. Actiunile emise in urma ofertei publice primare initiale se intentioneaza a fi inscrise la cota Bursei de Valori, adauga comunicatul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.