PSD va depune, cel mai probabil pe data de 24 martie, o motiune simpla In Camera Deputatilor. Vicepresedintele PSD, Ion Solcanu, a anuntat ieri, ca motiunea va viza presiunile la care sunt supusi membrii fostului partid de guvernamant in "administrat
PSD va depune, cel mai probabil pe data de 24 martie, o motiune simpla In Camera Deputatilor. Vicepresedintele PSD, Ion Solcanu, a anuntat ieri, ca motiunea va viza presiunile la care sunt supusi membrii fostului partid de guvernamant in "administratia locala". "In acest moment se centralizeaza situatia din tara, am verificat pana acum 32 de judete in care sefii institutiilor descentralizate ai PSD au fost obligati sa demisioneze", a precizat Solcanu. Purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean, a adaugat ca nu este neaparat vorba de membri ai partidului sau ci de oameni care au fost numiti prin concurs, care sunt buni profesionisti si asupra carora acum se exercita presiuni politice. Vicepresedintele Ion Solcanu a precizat ca PSD va constitui un colectiv de redactare a textului motiunii, care se va ocupa si de anexele documentului. Anexele vor cuprinde numele si motivele demiterii fiecarui functionar din institutiile desecentralizate in parte. In alta ordine de idei, Solcanu a spus ca partidul sau nu a decis inca daca va coopta pentru sustinerea acestei motiuni si pe proaspatul partid redenumit, Partidul Popular Romania Mare. (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.