Controversatul rocker Pete Doherty a confirmat zvonurile conform cãrora el ºi top-modelul britanic Kate Moss s-ar fi logodit, afirmand chiar cã nunta ar putea avea loc la inceputul lunii viitoare. Dupã cum informeazã Femalefi
Controversatul rocker Pete Doherty a confirmat zvonurile conform cãrora el ºi top-modelul britanic Kate Moss s-ar fi logodit, afirmand chiar cã nunta ar putea avea loc la inceputul lunii viitoare. Dupã cum informeazã Femalefirt.co.uk, cei doi amorezi au inceput sã se intalneascã de la inceputul acestui an, dupã petrecerea organizatã cu ocazia celei de-a 31-a aniversãri a lui Moss. In plus, top-modelul a dat apã la moarã carcotaºilor care vorbeau despre o posibilã logodnã, dupã ce a apãrut cu un inel de aur pe degetul inelar.
"Da, e adevãrat. I-am cerut sã se cãsãtoreascã cu mine ºi ea a acceptat. I-am spus cã dacã vrea sã mai continuãm sã ne vedem, trebuie sã se mãrite cu mine. M-a asigurat cã nu are pic de incredere in mine, iar eu sunt un pic paranoic ºi nesigur, deci suntem cuplul perfect. Insã ea este una dintre cele mai frumoase femei din lume, aºa cã cine nu ar fi nesigur in locul meu? Mulþumesc cerului cã a acceptat sã se cãsãtoreascã cu mine", a povestit solistul, cunoscut pentru dependenþa sa faþã de droguri.
Cei doi amorezi se pregãtesc acum de zor pentru nunta lor, care va avea loc la inceputul lunii viitoare, pentru cã solistul de la Babyshambles riscã o condamnare la patru ani de inchisoare dacã va fi gãsit acuzat in procesul pentru atac ºi jaf, proces ce va avea loc pe 18 aprilie. "Nu am stabilit incã o datã incã, insã dacã lucrurile nu merg bine la tribunal, va trebui sã ne cãsãtorim inainte de pronunþarea sentinþei", a mai precizat Doherty.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.