Oficialii forului european de baschet au informat conducerea FRB, ieri dimineata, ca CSU Asesoft Ploiesti va intalni in primul meci din Final Four-ul pan-european al FIBA Cup echipa turca BC Banvit Bandirma, desi initial adversara campionilor Romanie
Oficialii forului european de baschet au informat conducerea FRB, ieri dimineata, ca CSU Asesoft Ploiesti va intalni in primul meci din Final Four-ul pan-european al FIBA Cup echipa turca BC Banvit Bandirma, desi initial adversara campionilor Romaniei era finalista Conferintei de Nord, gruparea rusa Lokomotiv Rostov. Modificarea de ultima ora a adversarei ploiestenilor a fost motivata de un punct din regulamentul de desfasurare al FIBA Cup, care se refera la faptul ca, in cazul in care la turneul final se califica doua echipe din aceeasi tara, acestea se vor intalni automat in semifinale. Astfel, CSU Asesoft Ploiesti va juca impotriva BC Banvit, intr-o reeditare a finalei Conferintei de Sud, in vreme ce Dynamo Region Moscova va intalni echipa Lokomotiv Rostov, intr-un meci care va reedita finala Conferintei de Nord. "Sansele noastre au crescut considerabil, acum, atat pentru a juca finala, cat si pentru a castiga competitia. Faptul ca am ajuns pana aici este un vis frumos in care merita sa credem in continuare", a afirmat principalul finantator al ploiestenilor. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.