Dupã o nouã prestaþie de excepþie pentru Getafe, Gheorghe Craioveanu a revenit din nou, la 37 de ani, in centrul atenþiei in campionatul spaniol. Dupã victoria cu 2-1 a lui Getafe asupra Realului in ultima etapã din

Dupã o nouã prestaþie de excepþie pentru Getafe, Gheorghe Craioveanu a revenit din nou, la 37 de ani, in centrul atenþiei in campionatul spaniol. Dupã victoria cu 2-1 a lui Getafe asupra Realului in ultima etapã din Primera Division, Gicã a declarat cã in momentul de faþã nu exclude revenirea la echipa naþionalã.
"Dacã Piþurcã are nevoie urgentã de mine, vin sã-l ajut. Asta nu inseamnã insã cã am sã mã autopropun pentru a juca la reprezentativa Romaniei", a declarat atacantul roman.
In ceea ce priveºte victoria asupra galacticilor de la Real, Gicã crede cã ea s-a datorat in primul rand formei slabe a madrilenilor. "Real nu a avut aproape nici o ocazie. Le-am fost superiori din multe puncte de vedere. S-a simþit cã Realul suferã incã dupã eliminarea din Champions League. Mã bucurã mult aceastã victorie ºi sper cã ea va ajuta Getafe in lupta pentru evitarea retrogradãrii", a spus Craioveanu.

Romanul, desemnat "lordul meciului" cu galacticii

Cotidianul AS l-a desemnat pe atacantul Gheorghe Craioveanu drept "lordul meciului" in intalnirea dintre Getafe ºi Real Madrid, scor 2-1. "Este pãcat cã Gicã se retrage la finalul sezonului. A fost un pericol permanent pentru apãrarea formaþiei Real Madrid", scrie AS.
"Se poate avea un Gicã, dar nu patru", scrie editorialistul cotidianului AS, Alfredo Relano, care noteazã cã, la Getafe, Craioveanu, deºi are 37 de ani, este inconjurat de tineri. "Intr-o echipã nu pot exista patru Gicã, pentru cã atunci echipa cade. Problema Realului sunt anii", scrie Relano pentru AS.
Cotidianul Mundo Deportivo l-a notat cu patru stele pe atacantul roman. "Real Madrid a primit un prim avertisment la un corner al lui Gicã Craioveanu. Romanul, care trãieºte a doua tinereþe la cei 37 de ani, a trimis un balon <> pe care Roberto Carlos l-a scos de pe linia porþii", scrie Mundo Deportivo.
Publicaþia Marca noteazã cã Gheorghe Craioveanu i-a dat mult de lucru portarului Iker Casillas. "La primul gol, Ivan Helguera a incercat sã respingã balonul ºutat de Craioveanu, dar acesta a ajuns la Albiol, care a inscris", scrie Marca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.