In perioada 17-20 martie, Sala Polivalenta din Bucuresti va gazdui o adevarata gala a dansului. Eveniment de anvergura, Dance Masters 2005 este cea mai importanta competitie de dans sportiv din Romania, la care vor participa 800 de sportivi din 12 ta
In perioada 17-20 martie, Sala Polivalenta din Bucuresti va gazdui o adevarata gala a dansului. Eveniment de anvergura, Dance Masters 2005 este cea mai importanta competitie de dans sportiv din Romania, la care vor participa 800 de sportivi din 12 tari.
In zilele de 17 si 18 martie se vor desfasura Campionatele Nationale cu participarea celor mai buni sportivi din tara - copii, tineri si adulti - care se vor intrece intr-un spectacol de exceptie, urmand ca serile de 19 si 20 martie sa fie destinate dansurilor latino-americane.
Spectacolul va beneficia si de prezenta Ansamblului Codreanca din Republica Moldova, cea mai buna trupa de dans sportiv din lume.
Demonstratia celebrilor moldoveni va cuprinde programele pentru care au primit numeroase medalii de aur la Campionatele Mondiale si Europene.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.