Raspunzand cerintelor privind asigurarea asistentei medicale propriilor salariati, societatea UCM Resita a decis participarea, in calitate de asociat, la constituirea societatii comerciale Multi-Farm, care are ca obiect de activitate comertul cu aman
Raspunzand cerintelor privind asigurarea asistentei medicale propriilor salariati, societatea UCM Resita a decis participarea, in calitate de asociat, la constituirea societatii comerciale Multi-Farm, care are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul al produselor farmaceutice.
Noua firma are un capital social de 200 milioane lei, subscris si integral varsat la data constituirii, divizat in 2.000 actiuni, in valoare de 100.000 lei fiecare.
UCM Resita contribuie la constituirea noii societatii cu aport in natura, in valoare de 170 milioane lei constand in echipamentele necesare derularii activitatii de farmacie, cu o cota de participare de 85 la suta din capitalul social.
Farmacia functioneaza incepand cu 8 martie, a primit acreditarea CNAS si se situeaza in reteaua farmaceutica nationala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.