Singura reprezentanta a handbalului masculin autohton ramasa in aventura cupelor europene, HC Minaur Baia Mare, a ratat calificarea in semifinalele Challenge Cup, fiind eliminata de gruparea portugheza ABC Braga. Dupa ce in turul sferturilor de final
Singura reprezentanta a handbalului masculin autohton ramasa in aventura cupelor europene, HC Minaur Baia Mare, a ratat calificarea in semifinalele Challenge Cup, fiind eliminata de gruparea portugheza ABC Braga. Dupa ce in turul sferturilor de finala si-au adjudecat victoria, cu scorul de 31-27, sambata seara, elevii antrenorului Lascar Pana au capotat lamentabil in fief-ul portughez, fiind spulberati, cu scorul de 32-22 (22-5), la capatul unei partide dominate autoritar de gazde, in ciuda opozitiei internationalului roman Valentin Ghionea, care si-a trecut in cont opt goluri. Din pacate, nici in intrecerile continentale feminine reprezentantele noastre nu au reusit sa-si apropie victoria, Rapid CFR fiind umilita in prima mansa din sferturile de finala ale Cupei Cupelor de puternica echipa norvegiana Tertnes Bergen, cu scorul de 40-24 (17-11), in vreme ce Oltchim Rm. Valcea a fost invinsa, cu scorul de 28-31 (13-16), de team-ul german BSV Buxtehude, in turul sferturilor de finala ale Challenge Cup. Aseara, la inchiderea editiei, Silcotub Zalau se pregatea sa evolueze pe terenul puternicei grupari maghiare KC Eto Gyor, in prima mansa din sferturile de finala ale Cupei EHF, sansele de calificare ale echipei antrenate de Gheorghe Tadici fiind destul de mici.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.