Cu o incercare care a masurat 70,40 m, Mihaela Melinte (foto) s-a situat duminica pe locul secund in proba de aruncare a ciocanului, in cadrul Cupei Europene de iarna de aruncari lungi, competitie gazduita in week-end-ul trecut de orasul turc Mersin.
Cu o incercare care a masurat 70,40 m, Mihaela Melinte (foto) s-a situat duminica pe locul secund in proba de aruncare a ciocanului, in cadrul Cupei Europene de iarna de aruncari lungi, competitie gazduita in week-end-ul trecut de orasul turc Mersin. Medalia de aur i-a revenit croatei Ivana Brkljacic - 71,00 m (nou record national), pentru ca pe a treia treapta a podiumului sa urce rusoaica Olga Kuzenkova - 70,11 m. In prima zi a intrecerilor, Nicoleta Grasu a cucerit o alta medalie de argint in proba de aruncarea discului (60,75 m).
Cupa Europeana de aruncari lungi se afla la a cincea editie, fiind prezenti 185 de atleti din 29 de tari. La aruncarea greutatii, Elena Hila a terminat pe 5, cu 17,16 m, proba fiind castigata de rusoaica Olga Riabinkina - 18,41 m. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.