Cel mai valoros jucator roman de tenis al momentului, Andrei Pavel, s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, din cadrul circuitului Master Series, dupa ce a trecut, sambata seara, de francezul Gregory Carraz. Chiar daca a in
Cel mai valoros jucator roman de tenis al momentului, Andrei Pavel, s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, din cadrul circuitului Master Series, dupa ce a trecut, sambata seara, de francezul Gregory Carraz. Chiar daca a inceput mai slab intalnirea din turul secund al intrecerii dotate cu premii in valoare totala de 2,7 milioane de dolari, Pavel, care se afla printre favoritii competitiei de peste Ocean, a reusit sa revina din "corzi" dupa ce a pierdut primul set si s-a impus in cele din urma, cu scorul de 6-7 (5), 7-6 (6), 6-2. Conform programului stabilit la tragerea la sorti a meciurilor de pe tabloul principal, in runda urmatoare Andrei Pavel (cap de serie nr. 21) va juca impotriva celebrului Andre Agassi (cap de serie nr. 9), care l-a invins in runda secunda pe Wayne Arthurs, cu scorul de 6-4, 6-1.
Din pacate, in cadrul aceluiasi turneu, Victor Hanescu a fost eliminat inca din turul inaugural de catre francezul Cyril Saulnier, fiind invins cu scorul de 6-2, 6-2. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.