Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV) a creat la punctele de frontiera cu Bulgaria si Ungaria culoare speciale destinate camioanelor de marfa, in vederea fluidizarii traficului si simplificarii formatiunilor vamale, se arata intr-un comunicat al inst
Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV) a creat la punctele de frontiera cu Bulgaria si Ungaria culoare speciale destinate camioanelor de marfa, in vederea fluidizarii traficului si simplificarii formatiunilor vamale, se arata intr-un comunicat al institutiei. Pentru a tranzita frontiera prin asa-numitele "culoare verzi", transportatorii vor prezenta carnetele TIR, in calitate de titulari de tranzit, personalului vamal special desemnat, care are obligatia de a efectua cu maxima operativitate controlul mijloacelor de transport respective. Datele referitoare la durata in care vor fi efectuate formalitatile vamale si timpii de asteptare vor fi evidentiate separat si vor fi transmise lunar ANV unde vor fi analizate. In functie de rezultate, institutia va remedia eventualele probleme constatate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.