Societatea Electroaparataj va supune aprobarii actionarilor, convocati la data de 28 martie, un proiect de fuziune cu societatea Aparataj Electric - Titu, se arata intr-un comunicat remis, zilele trecute, Bursei de Valori Bucuresti. Prin urmare, deci
Societatea Electroaparataj va supune aprobarii actionarilor, convocati la data de 28 martie, un proiect de fuziune cu societatea Aparataj Electric - Titu, se arata intr-un comunicat remis, zilele trecute, Bursei de Valori Bucuresti. Prin urmare, decizia AGEA din 26 iulie 2004 prin care administratorii societatii erau mandatati sa intocmeasca un proiect de fuziune cu societatile Aparataj Electric Titu, Electrotehnica Bucuresti si Romarta 2000 Bucuresti, va fi revocata.
Propunerea privind data de inregistrare a actionarilor asupra carora se vor rasfrange efectele hotararii este de 13 aprilie 2005.
Actiunile Electroaparataj au fost suspendate, ieri, de la tranzactionarea pe Bursa de Valori pentru informarea investitorilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.