Universitatea a pierdut sambata, la Rm. Valcea, scor 1-2 cu FC Arges, un meci considerat a fi pe teren propriu si ramane pe ultimul locCu cea mai proasta clasare din istorie la finalul turului, ultimul loc in Divizia A, Craiova a inceput dezastruos r
Universitatea a pierdut sambata, la Rm. Valcea, scor 1-2 cu FC Arges, un meci considerat a fi pe teren propriu si ramane pe ultimul locCu cea mai proasta clasare din istorie la finalul turului, ultimul loc in Divizia A, Craiova a inceput dezastruos returul si se indreapta incet, dar sigur, spre prima retrogradare. Sambata, la Rm. Valcea, antrenorul izgonit din Oltenia, Sorin Cartu, desi exilat in tribuna din cauza unei suspendari, a oferit, la carma Argesului, o lectie de fotbal. Pitestiul a avut 2-0 la pauza, avantaj numeric dupa eliminarea lui L. Dobre (minutul 58), dar a tremurat pe final. "Imi pare rau de Universitatea, insa asa se joaca fotbalul profesionist. Echipa mea a aratat un fotbal foarte bun, dar important este sa se mentina si de acum inainte pe aceasta linie. Tin pumnii stransi Universitatii in acest retur. Sunt convins ca nu va retrograda. Si eu cand am fost antrenor la Universitatea m-am mai confruntat cu asemenea situatii, insa am castigat un joc acasa si doua in deplasare si am ajuns sus", a spus Cartu dupa meci. "Am intrat la vestiarul craiovenilor. N-am vazut niciodata fete mai distruse decat ale jucatorilor", a adaugat "Sorinaccio". La randul sau, Pavel Badea, tehnicianul Craiovei, a spus: "Imi pare rau de acest rezultat. Au fost doua goluri primite din faze fixe, pe greseli ale apararii. Imi asum toata vina pentru acest rezultat", a afirmat Badea. Altfel, delegatia craioveana a fost atacata verbal de fani dupa meci, doar interventia jandarmilor potolind spiritele. Totusi, pe drumul spre Craiova, autocarul Universitatii a fost blocat de suporteri la Bals. Badea a coborat si a discutat cu fanii, el si jucatorii fiind ameninanti cu bataia daca echipa nu-si revine. Pana la urma, autocarul a ajuns la Craiova.
Celelalte meciuri ale primei etape din retur au adus rezultate oarecum normale. "Bancarii", cu antrenorul italian Roberto Landi la debut in Divizia A, a smuls un egal sub Tampa. Brasovul, ajuns la -12 la "adevar" si cu un program infernal (primeste acasa pe Steaua, Dinamo si Rapid!), pare deja condamnata la "matineu". "Am adus jucatori liberi de contract; liberi o sa fim si noi la vara", a spus antrenorul Gabi Stan dupa meci * Timisoara a renascut cu o noua conducere, un nou antrenor si o noua echipa: 3-0 cu CFR Cluj. Contra a fost capitan, Viorel Moldovan a marcat un gol superb, iar "legiunea bancara" si-a facut datoria. Aproape 30.000 de oameni viseaza acum la duelul cu "granzii" din Capitala * Otelul lui Stoichita si Mittal a continuat linia din tur: victorie mica, 1-0, cu gol venit dupa un corner. "Probabil ca patronul nu stie nici cine este antrenor. Indienii sunt mai mult cu cricket-ul, nu prea le au cu fotbalul. Totusi, ramane de vazut ce va urma la Galati. Important este ca am castigat acest meci", a spus Stoichita * Rapid a castigat la pas meciul cu Iasiul. Giulestenii n-au fortat deloc, dar sunt nemultumiti ca vor avea o pauza de trei saptamani, cauzata de meciurile Nationalei si de amanarea derby-ului cu Steaua. Altfel, de remarcat ca Dolha n-a fost nici macar rezerva, conflictul acestuia cu antrenorul Razvan Lucescu fiind cunoscut. D. Coman a debutat in poarta Rapidului si, fara a impresiona, a dat siguranta echipei * In fine, la Alba Iulia, Sportul a dat o lovitura de trei puncte. Vedeta Gigel Bucur a intrat pe teren in minutul 60 si a reusit o "tripla", scorul final fiind stabilit de T. Balan. "Studentii" au scapat de griji, in timp ce ardelenii, care au impresionat in sezonul trecut, nu pot mai multe fara bani si fara jucatori. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.