Seful Politiei Municipale Radauti, comisarul sef Dorel Tarasiuc, va fi cercetat de conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Suceava, dupa ce un localnic l-a acuzat, in presa, ca i-ar fi pretins doua mii de euro in schimbul promisiunii ca-i va f
Seful Politiei Municipale Radauti, comisarul sef Dorel Tarasiuc, va fi cercetat de conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Suceava, dupa ce un localnic l-a acuzat, in presa, ca i-ar fi pretins doua mii de euro in schimbul promisiunii ca-i va face pierdut dosarul.
In urma cu putin timp, radauteanul Ovidiu Rusu a transmis unui cotidian sucevean o declaratie pe propria raspundere, potrivit careia seful Politiei Municipale Radauti, chestorul sef Tarasiuc, i-ar fi cerut suma de doua mii de euro pentru a bloca transmiterea, la Parchet, a unui dosar in care acesta este cercetat pentru inselaciune.
IJP Suceava a anuntat, ieri, printr-un comunicat redat de Mediafax, ca situatia semnalata in presa va fi "temeinic verificata". "In acest sens, conducerea IJP Suceava va dispune constituirea unui colectiv de audit vizand acuzatia formulata de catre Ovidiu Rusu, care, se banuieste, face parte dintr-o campanie de discreditare a sefului Politiei municipiului Radauti, comisar sef Dorel Tarasiuc. Acesta si-a exprimat disponibilitatea de a fi cercetat procedural de Parchetul Tribunalului Suceava, in legatura cu acuzatiile ce i se aduc", se arata in comunicatul IJP Suceava.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.