Sambata seara, Excelenta sa Pieter-Jan Wolthers, ambasador al Olandei la Bucuresti, si Jerry van Schaik au taiat panglica de inaugurare a Hotelului Rembrandt, care se doreste a fi hotel destinat oamenilor de afaceri romani si straini. Situat intr-o e
Sambata seara, Excelenta sa Pieter-Jan Wolthers, ambasador al Olandei la Bucuresti, si Jerry van Schaik au taiat panglica de inaugurare a Hotelului Rembrandt, care se doreste a fi hotel destinat oamenilor de afaceri romani si straini. Situat intr-o excelenta locatie (str. Smardan nr. 11, n.r.), hotelul ofera oaspetilor sai acces rapid la centrul comercial si de afaceri din zona.
Pe langa cele 15 camere spatioase si deosebit de confortabile, hotelul dispune de servicii de un inalt profesionalism, printre care si acces gratuit la Internet, 24 de ore de room-service.
Atmosfera speciala, creata de ospitalitatea angajatilor, este suplimentata de bistroul "Klein Bar & Bistro" situat la mezanin: un loc intim si relaxant si, in acelasi timp, un cadru ideal pentru intalnirile de afaceri.
Data in folosinta in 1927 ca sediu de banca, cladirea a beneficit de investitii de un milion de euro, fiind aproape un an de zile in renovare, proces care nu a alterat trasaturile initiale ale constructiei. In urma renovarii s-a reusit o armonizare excelenta intre elementele vechi din lemn si granit si materialele noi precum alama si sticla, toate acestea contribuind la crearea caracterului unic al hotelului.
Potrivit declaratiei lui Jerry van Schaik, manager general si coproprietar, "cladirile din aceasta zona au un caracter puternic. Aceasta zona este destinata a fi centrul prosper si activ al capitalei, daca este sustinuta de investitii. Suntem optimisti in ceea ce priveste viitorul". In discursul rostit cu acesta ocazie, Pieter-Jan Wolthers a reamintit rolul pe care l-a avut in trecut aceasta zona, impreuna cu celebra strada Lipscani.
Excelenta sa a precizat ca spera ca actiunea intreprinsa de cei trei conationali ai sai sa fie o inspiratie pentru alti investitori straini care prin investitiile facute in aceasta regiune sa se alature autoritatilor in incercarea de a reda centrului istoric al Bucurestiului semnificatia si imaginea de alta data.
Hotelul Rembrandt este a treia investitie a oamenilor de afaceri olandezi Jerry van Schaik, Gisjbert Huijink si Joost Baakman, continuand succesul pe care cei trei l-au inregistrat cu Amsterdam Grand Cafe si cu magazinul de antichitati European Heritage.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.