Patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, a avut o discutie ieri dimineata cu antrenorul Pavel Badea, caruia i-a cerut sa castige meciul din deplasare cu FC Farul Constanta, programat sambata, in etapa a 17-a a Diviziei A, pentru a-si pastra post
Patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, a avut o discutie ieri dimineata cu antrenorul Pavel Badea, caruia i-a cerut sa castige meciul din deplasare cu FC Farul Constanta, programat sambata, in etapa a 17-a a Diviziei A, pentru a-si pastra postul. De asemenea, Staicu i-a cerut lui Badea ca si in meciul din prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, care se va disputa miercuri, tot cu FC Farul, si tot la Constanta, Universitatea sa obtina un rezultat care sa-i ofere prima sansa la calificarea in finala competitiei. "Nu am vrut sa iau o decizie pripita si sa-l indeparteaz pe Badea de la echipa pentru ca am incredere in el si in jucatori si orice antrenor as fi adus acum nu ar fi reusit mare lucru in aceste doua jocuri. Asadar, in cazul in care va pierde meciul de campionat sau va face doar egal, vom avea o pauza de doua saptamani si probabil vom gasi un inlocuitor pentru Badea", a afirmat Staicu. Badea s-a declarat de acord cu ultimatumul dat de Staicu. "Chiar daca nu ar fi vorba de asa ceva, nu as putea sa raman sa compromit situatia echipei", a spus Badea. La antrenamentul de ieri, fanii i-au cerut lui Badea sa plece deoarece, in opinia lor, nu are valoare pentru Universitatea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.