Campioana baschetului masculin romanesc, CSU Asesoft Ploiesti, va juca impotriva valoroasei grupari ruse Lokomotiv Rostov pe Don in cadrul semifinalelor turneului pan-european din FIBA Cup, programate sa se dispute pe data de 9 aprilie intr-o locatie
Campioana baschetului masculin romanesc, CSU Asesoft Ploiesti, va juca impotriva valoroasei grupari ruse Lokomotiv Rostov pe Don in cadrul semifinalelor turneului pan-european din FIBA Cup, programate sa se dispute pe data de 9 aprilie intr-o locatie ce va fi anuntata in aceste zile de oficialii forului continental. Conform site-ului "fibaeurope.com", puternicul team din Rostov, situat pe locul sase in prima liga a Rusiei, a eliminat, sambata seara, echipa ceha Mlekana Kunin, castigatoarea Conferintei Centrale si de Vest, cu scorul general de 146-139, castigand ambele manse din play-off. Astfel, ploiestenii antrenati de Mladen Jojic vor avea de infruntat o echipa care se bazeaza pe o puternica "legiune straina" formata din americanii Danny Lewis, Jarod Stevenson si Lee Matthews, si lituanienii Gustas Giedrius si Masiulis Arturas, rusii pierzand acum o luna finala Conferintei de Nord in fata conationalilor din Moscova. In cealalta semifinala din cadrul Final Four se vor intalni echipele Dinamo Region Moscova si BC Banvit, invingatoarele urmand sa-si dispute a doua zi mult ravnitul trofeu continental. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.