Actorul Sylvester Stalone vrea sa-i ajute pe americani sa-si amelioreze dieta, el lansand pe piata propria sa marca de desert, cu continut scazut de proteine, informeaza site-ul infoshowbizz.com. Vedeta, recunoscuta pentru buna sa conditie fizica, a
Actorul Sylvester Stalone vrea sa-i ajute pe americani sa-si amelioreze dieta, el lansand pe piata propria sa marca de desert, cu continut scazut de proteine, informeaza site-ul infoshowbizz.com. Vedeta, recunoscuta pentru buna sa conditie fizica, a declarat ca o crema de ciocolata fara zahar este ideala pentru desert. "Cred cu tarie ca suntem ceea ce mancam, insa din nefericire, nu exista prea multe alimente pe care sa le putem manca linistiti", a precizat Sylvester Stalone.
"Daca priviti in jurul vostru veti vedea ca exista multe persoane care au probleme cu greutatea. Acest lucru nu se intampla doar din vina lor. Uneori este foarte greu sa gasesti o hrana sanatoasa, mai ales daca nu aveti timp sa o preparati singuri. Eu vin insa cu aceasta crema care contine doar un hidrat de carbon si 20 de grame de proteine... Pur si simplu ador acest produs!", a mai precizat cunoscutul actor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.