Partida Steaua - CF Villarreal, din prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA, nu s-a mai disputat joi seara, din cauza ninsorii abundente care a cazut in Bucuresti, fiind amanata pentru miercuri, 16 martie, data la care era programat returul
Partida Steaua - CF Villarreal, din prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA, nu s-a mai disputat joi seara, din cauza ninsorii abundente care a cazut in Bucuresti, fiind amanata pentru miercuri, 16 martie, data la care era programat returul din Spania, decalat si el pentru duminica, 20 martie. Desi trebuia sa se joace joi, de la ora 20, partida a fost amanata initial cu 30 de minute, insa o furtuna de zapada a facut ca terenul din Ghencea sa devina impracticabil. Observatorul pentru joc, belgianul Fernand Messe, a discutat la ora 20.30 (cand stratul de zapada ajunsese deja la 10 centimetri) cu oficialii de la Nyon ai UEFA, cu centralul elvetian Massimo Busacca si cu reprezentantii celor doua cluburi, dupa care, in jurul orei 21.15, a luat decizia de amanare a meciului. Forul european a insistat ca partida sa se dispute, insa Messe a decis ca acest lucru este imposibil. Conform regulamentului UEFA, partida trebuia sa fie reprogramata pentru aseara, de la ora 20. Insa, cum nu existau asigurari ca meciul se poate juca dupa 24 de ore, UEFA a decis ca turul sa se dispute miercuri, 16 martie, de la ora 20, iar mansa a doua duminica, 20 martie, de la ora 21.
Forul de la Nyon a actionat identic ca in cazul "dublei" Austria Viena - Athletic Bilbao, din 16-imile de finala ale competitiei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.