Aveþi permanent o stare de moleºealã? Obosiþi repede? Aveþi insomnii? Nu este exclus sã vã ''confruntaþi'' cu astenia de primãvarã. Aceasta se caracterizeazã prin scãderea capacitãþ
Aveþi permanent o stare de moleºealã? Obosiþi repede? Aveþi insomnii? Nu este exclus sã vã ''confruntaþi'' cu astenia de primãvarã. Aceasta se caracterizeazã prin scãderea capacitãþii de concentrare ºi rezistenþã fizicã ºi psihicã scãzute.
Toate manifestãrile asteniei de primãvarã sunt rezultatul pe de-o parte al lipsei de vitamine ºi minerale din organism ºi pe de altã parte al acumulãrii de toxine in corp.
Prin urmare, este indicat sã consumaþi zilnic legume ºi fructe proaspete ºi sã luaþi un complex de vitamine ºi minerale.
In acelaºi timp, prin consumul de fructe ºi legume proaspete vã purificaþi ficatul ºi colonul.
Cele douã organe au un rol important in eliminarea toxinelor. In situaþia in care, nici dupã douã sãptãmani de cand incepeþi cura de vitamine ºi minerale, stãrile de obosealã ºi moleºealã nu dispar, este bine sã mergeþi la medic.
Nu este exclus ca aceste stãri sã fie ''primele semne'' ale altor boli, precum hepatita.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.