Presa spaniola de ieri a notat ca oficialii lui Villarreal si-au impus punctul de vedere in ceea ce priveste amanarea meciului cu Steaua. "O mantie de zapada de 10 centimetri s-a asternut pe stadion, facand imposibila disputarea partidei. Decizia de
Presa spaniola de ieri a notat ca oficialii lui Villarreal si-au impus punctul de vedere in ceea ce priveste amanarea meciului cu Steaua. "O mantie de zapada de 10 centimetri s-a asternut pe stadion, facand imposibila disputarea partidei. Decizia de a fi suspendat meciul s-a amanat de trei ori, in timp ce cluburile se puneau de acord pentru o alta data. In final se parea ca se va juca vineri, de la ora 16, dar presedintele Fernando Roig a respins aceasta posibilitate si a confirmat ca partida va avea loc miercuri", scrie "Marca". "Noi va trebui sa amanam meciul cu Osasuna, care ar urma sa se joace pe 20 martie, in campionat. Multumim Stelei pentru intelegere, pentru ca si vineri ar fi existat riscul ca meciul sa fie suspendat din cauza ninsorii", a declarat Roig pentru "Marca". Presedintele lui Villarreal a avut chef si de glume in declaratiile pentru cotidianul local "El Periodico Mediterraneo". "In final s-a impus solutia cea mai logica. Singura vina o are Valencia, ca nu a eliminat Steaua. Acum ar fi trebuit sa jucam pe "Mestalla"", a apus Roig.
Altfel, delegatia lui CF Villarreal a parasit joi noapte Bucurestiul, echipa avand astazi in program un ultim antrenament in vederea meciului de duminica seara, din Primera Division, cu Espanyol Barcelona. "Submarinul galben" va reveni marti in Romania. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.