Adrian Mihalcea, atacantul lui Dinamo, a declarat ieri ca el si coechipierii sai sunt obligati sa invinga Farul in intalnirea de maine. "Vom incepe returul destul de tare, cu un derby, pe care sper sa il castigam si sa incepem cu dreptul acest retur
Adrian Mihalcea, atacantul lui Dinamo, a declarat ieri ca el si coechipierii sai sunt obligati sa invinga Farul in intalnirea de maine. "Vom incepe returul destul de tare, cu un derby, pe care sper sa il castigam si sa incepem cu dreptul acest retur de campionat. Avem de atins doua obiective realizabile, in care eu cred. Daca nu batem pe Farul, unul dintre obiective il cam pierdem", a spus Mihalcea. Atacantul dinamovist a opinat ca amanarea meciurilor din campionat ale Stelei nu reprezinta un avantaj pentru formatia sa. "Nu este nici un avantaj pentru noi ca Steaua joaca un singur meci in campionat pana la partida cu noi. Eu zic ca sansele raman aceleasi. Cred ca se amana partida si daca era un meci de Divizia A pentru ca ningea foarte tare si nu se putea juca. Nu ne-am speriat ca se va amana din nou campionatul, din cauza vremii, pentru ca asta este natura, intr-o ora ninge, apoi apare soarele. Nu cred ca s-ar mai fi putut amana inca o data", a precizat Mihalcea. Florentin Petre, capitanul "cainilor" a considerat ca Steaua a avut ghinion ca nu a putut juca meciul cu Villarreal. "Aseara Steaua nu a avut noroc deloc, vremea nu le-a fost favorabila. Imi pare rau ca n-au jucat aseara pentru ca sunt intr-o forma sportiva buna si cred ca ar fi facut un meci bun. Dar sa speram ca si la meciul urmator vor fi foarte bine conectati. Cred ca era in dezavantajul fotbalului daca se juca pe acel teren, pentru ca nu avea nimeni de castigat, iar spectacolul ar fi avut de suferit. Daca sunt benefice pentru tara si pentru fotbalul romanesc, atunci amanarile meciurilor Stelei sunt bune", a afirmat Petre. Atacantul dinamovist Claudiu Niculescu a apreciat si el ca era normal sa se amane jocurile rivalilor din Ghencea.
"Nu stiu daca este un avantaj faptul ca Steaua va juca un singur meci in campionat inainte de partida cu noi. Ramane de vazut. Ar putea fi un avantaj pentru ca pana la meciul cu ei am putea ajunge la egalitate de puncte. Amanarea meciurilor Stelei este corecta atata timp cat nu exista date libere in care pot sa joace", a spus Niculescu. Atacantul a spus ca este nerabdator sa reinceapa campionatul.
"Vom avea un meci greu cu Farul, prima partida oficiala dupa o pauza de trei luni si jumatate. Toti jucatorii Diviziei A cred ca asteapta cu nerabdare inceperea returului pentru ca ne-am plictisit de atatea zapezi", a spus jucatorul dinamovist. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.