Gigi Becali, patronul FC Steaua, si presedintele executiv Mihai Stoica s-au aratat nemultumiti de faptul ca partida cu CF Villarreal a fost amanata. "Nu este bine ca s-a amanat meciul, dar asta este. Oricum, cred ca nu era bine sa se joace in aceste
Gigi Becali, patronul FC Steaua, si presedintele executiv Mihai Stoica s-au aratat nemultumiti de faptul ca partida cu CF Villarreal a fost amanata. "Nu este bine ca s-a amanat meciul, dar asta este. Oricum, cred ca nu era bine sa se joace in aceste conditii, pentru ca ar fi afectat spectacolul din teren", a spus Becali. "Normal ca nu ne convine ca se amana meciul. Acum se va amana si meciul de campionat cu Rapid, pentru ca noi mai trebuie sa jucam si in Cupa UEFA", a spus Stoica. Antrenorul stelist Walter Zenga, a comentat astfel situatia: "Parca s-au rupt norii deasupra stadionului. Aceasta ninsoare ne incurca planurile, dar noi suntem profesionisti si trebuie sa jucam oricand". Nicolae Dica crede si el ca aceasta amanare incurca planurile Stelei. "Programul nostru se aglomereaza foarte mult. Este adevarat, nici pentru spanioli nu va fi usor. Ei pleaca in in Spania, vor juca duminica in campionat, marti trebuie sa revina la Bucuresti, pentru ca apoi sa zboare inapoi spre Spania, pentru a juca cu noi duminica", a spus Dica. Sorin Paraschiv a declarat ca nu ar fi vrut ca meciul sa se joace, deoarece terenul era imposibil. "Chiar daca in loc de Rapid vom juca cu Villarreal, nu este nici o problema, noi tratam cu maxima seriozitate fiecare meci, indiferent de cine este adversarul", a spus Paraschiv.
Program de groaza pentru stelisti
Steaua va avea parte de un program groaznic in aceasta primavara, mai ales ca UEFA a cerut ca Divizia A sa se incheie pe 11 iunie. "Militarii" au pierdut deja trei date din program (amanarea primei etape din retur cu o saptamana, amanarea meciului cu Gloria Bistrita si amanarea meciului cu Rapid) si, in cazul in care va trece de Villarreal, vor mai pierde inca doua! Cum Nationala are si ea doua meciuri oficiale (cu Olanda si cu Macedonia), plus alte doua amicale (cu Bulgaria si cu Moldova), Steaua ar trebui sa joace practic din trei in trei zile pentru a termina campionatul pe 11 iunie (ar avea 17 meciuri in doua luni si jumatate, inclusiv datele la care joaca Nationala). "Acum avem doua date libere, in care Steaua ar putea juca meciurile cu Gloria si Rapid. Dar daca trece de Villarreal, vom ajunge la o situatie incredibila", a spus Dumitru Dragomir, presedintele LPF. Ieri, liga a anuntat, dupa o intalnire la care au participat Valeriu Argaseala, director executiv al FC Steaua, si Dinu Gheorghe, presedinte executiv al FC Rapid, ca meciul Gloria - Steaua se va juca pe 6 aprilie, iar Steaua - Rapid pe 13 aprilie. Numai ca daca va elimina pe Villarreal, Steaua va juca in sferturile de finala ale Cupei UEFA pe 7 si 14 aprilie, caz in care cele doua restante din Divizia A vor trebuie reprogramate! In aceasta situatie este posibil ca Steaua sa joace meciuri de campionat in aceeasi zi cu Nationala (datele pentru amicale), cu riscul de a nu putea folosi jucatorii convocati de Piturca! (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.