Echipa masculina de baschet CSU Asesoft Ploiesti, calificata in Final Four-ul pan-european al FIBA Cup, a solicitat FR Baschet amanarea restantei cu Dinamo-Erbasu, programata initial sa se desfasoare in data de 15 martie. Cum echipa antrenata de Mlad
Echipa masculina de baschet CSU Asesoft Ploiesti, calificata in Final Four-ul pan-european al FIBA Cup, a solicitat FR Baschet amanarea restantei cu Dinamo-Erbasu, programata initial sa se desfasoare in data de 15 martie. Cum echipa antrenata de Mladen Jojic incearca sa-si pregateasca atent evolutia de la turneul final continental, ploiestenii au cerut intelegere si din partea gruparii ros-albe, principala rivala la titlul intrecerii interne, tinand cont de faptul ca sarbii Bulatovic, Krasic si Kuzmanovic s-au accidentat serios la meciul disputat, miercuri seara, in Elvetia. Din pacate, insa, superba calificare a prahovenilor in FIBA Cup ingreuneaza vizibil derularea calendarului intern, CSU Asesoft Ploiesti avand deja amanate trei meciuri in Divizia A. Totodata, oficialii FRB au mari batai de cap si cu gasirea unor date pentru disputarea ultimelor partide din Cupa Romaniei, faza in care este calificat si team-ul ploiestean. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.