Cursul intensiv de initiere in karting este un pachet destinat incepatorilor in care acestia se familiarizeaza cu kartingul si dobandesc cunostinte primare de tehnica, pilotaj si masuri de securitate. In cadrul cursurilor intensive de initiere in kar
Cursul intensiv de initiere in karting este un pachet destinat incepatorilor in care acestia se familiarizeaza cu kartingul si dobandesc cunostinte primare de tehnica, pilotaj si masuri de securitate. In cadrul cursurilor intensive de initiere in karting, cursantul va beneficia de 4 sedinte teoretice si practice pe durata a 7 zile. Elevul beneficiaza de echipament oficial HRS. La final se intocmeste un dosar de evaluare a cursantului care primeste si diploma de absolvire. La pista din Herastrau de exemplu, absolventul primeste ca bonus fotografii din perioada cursului. Oricum, pe toata perioada cursurilor care costa 5 milioane de lei asistenta tehnica si medicala este asigurata.
De mentionat ca elevii au la dispozitie doua modele de Karturi CRG agrement-scoala cu motor Honda GX200 9CP sau Kart Caroli agrement-scoala - motor Honda GX200 7CP.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.