AL ADUNARILOR GENERALE ORDINARA SI EXTRAORDINARA ALE ACTIONARILOR SOCIETATII COMERCIALE COMPANIA
DE NAVIGATIE FLUVIALA GIURGIU NAV SA
Domnul Bone Stan, in calitate de Presedinte al Consiliului de Administratie al SC CNF GIURGIU NAV SA, pe
AL ADUNARILOR GENERALE ORDINARA SI EXTRAORDINARA ALE ACTIONARILOR SOCIETATII COMERCIALE COMPANIA
DE NAVIGATIE FLUVIALA GIURGIU NAV SA
Domnul Bone Stan, in calitate de Presedinte al Consiliului de Administratie al SC CNF GIURGIU NAV SA, persoana juridica romana cu sediul in mun. Giurgiu, Sos. Portului, nr. 1, jud. Giurgiu, inregistrata la ORC Giurgiu sub nr. J52/32/1991, CUI R1285410,
Convoaca actionarii societatii CNF GIURGIU NAV SA in vederea intrunirii acestora in cadrul sedintelor Adunarii Generale Ordinara si Extraordinara ale Actionarilor, ce se vor desfasura la sediul societatii, in data de 29,03,2005, orele 10,00 pentru sedinta Adunarii Generale Ordinare si orele 12,00 pentru Adunarii Generale Extraordinare.
Pe ordinea de zi a celor doua sedinte sunt supuse spre dezbaterea si supunerea la vot a actionarilor, urmatoarele subiecte:
Adunarea Generala Ordinara
Aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli pe anul 2005
Aprobarea Politicilor contabile ale societatii
Aprobarea si nominalizarea societatii de audit a SC GIURGIU NAV SA
Aprobarea Contractelor de management ce urmeaza a se incheia cu administratorii si Directorul General al acesteia.
Diverse.
Adunarea Generala Extraordinara:
Aprobarea majorarii liniei de credit de la 3,9 miliarde lei la 10,4 miliarde lei si a suplimentarii nivelului de indatorare al societatii catre banci pana la nivelul de 20 miliarde lei. Imputernicirea si mandatarea Consiliului de Administratie al societatii pentru stabilirea conditiilor de garantare.
Aprobarea structurii organizatorice si a Regulamentului de Organizare si Functionare al societatii.
Diverse.
In cazul in care la data de 29,03,2005 Adunarile nu vor intruni cvorumul necesar dezbaterii si adoptarii hotararilor conform ordinelor de zi, sedintele AGEA si AGOA vor avea loc in data de 30,03,2005, orele si locul de desfaturare al sedintelor ramanand cele mai sus mentionate.
PRESEDINTE CA
SC CNF GIURGIU NAV SA
BONE STAN


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.