In tribunele Stadionului "Steaua" au fost prezenti joi seara aproximativ 26.000 de spectatori. Acestia pot intra la meciul de miercuri, dar trebuie sa se prezinte la stadion cu cotoarele tichetelor folosite joi. Marea problema este legata de cei care
In tribunele Stadionului "Steaua" au fost prezenti joi seara aproximativ 26.000 de spectatori. Acestia pot intra la meciul de miercuri, dar trebuie sa se prezinte la stadion cu cotoarele tichetelor folosite joi. Marea problema este legata de cei care au aruncat cotoarele dupa ce si-au ocupat locurile in tribuna, oficialii stelisti neavand nici o solutie pentru acestia. Desi au fost extraordinari, infruntand cu stoicism vremea, multi dintre suporterii de joi nu pot reveni miercuri in Ghencea din cauza ca nu mai au respectivele cotoare de bilete. In plus, multi dintre fani au platit inainte de meci de trei-patru ori pretul biletelor catre speculanti! "Sa speram ca cei care au aruncat biletele sunt foarte putini. Eu am facut un sondaj joi seara si cei mai multi au pastrat cotorul de la bilet. Din pacate, nu putem face nimic pentru cei care nu-l mai au", a declarat presedintele executiv Mihai Stoica. Acesta a spus ca solutia eliberarii unor bonuri stampilate la iesirea din stadion nu era indicata. Conducerea FC Steaua a decis ca accesul spectatorilor sa se faca astfel: intre orele 17-18 vor intra pe stadion posesorii de abonamente, iar intre orele 18-20 vor avea acces posesorii marcilor (cotoarelor) de bilete tiparite pentru partida care trebuia sa se dispute joi seara. Nu vor mai fi puse in vanzare alte bilete. Varianta intrarii libere pentru locurile ramase libere cade, deoarece UEFA nu accepta acest lucru. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.