Desi abia am inceput cursa spre castigarea Cupei Presei la fotbal in sala (am jucat un singur meci, 10-3 cu National TV), adversarii au si inceput sa ne stie de frica! Miercuri seara, ZIUA n-a avut oponent in al doilea meci din grupa C, pentru ca Gaz
Desi abia am inceput cursa spre castigarea Cupei Presei la fotbal in sala (am jucat un singur meci, 10-3 cu National TV), adversarii au si inceput sa ne stie de frica! Miercuri seara, ZIUA n-a avut oponent in al doilea meci din grupa C, pentru ca Gazeta Sporturilor a preferat sa nu se mai prezinte la Sala Polivalenta! Acum, nu ca ne-a deranjat in vreun fel o victorie cu 3-0 la "masa verde", mai ales ca am putut juca un meci amical cu Eurolines, echipa participanta in campionatul Diviziei A de futsal, dar am pierdut primul loc in grupa pe motiv de golaveraj! Nu ne ramane decat sa marcam golurile programate in poarta Gazetei Sporturilor in meciul urmator, cel de luni, cu Realitatea TV (ora 21,15). Promitem un spectacol de zile mari, care poate fi urmarit (live) si pe site-ul "www.smart fotbal.ro", loc unde se pot face si inscrieri pentru campionatul de amatori. Cu mentiunea ca, dupa doar doua meciuri, ZIUA este deja calificata pentru faza optimilor de finala ale competitiei, prezentam si clasamentul grupei C: 1. Realitatea TV 6p (2 meciuri, golaveraj 20-8), 2. Ziua 6p (2 meciuri, golaveraj 12-3), 3. National TV 3p (2 meciuri, golaveraj 10-12), 4. Gazeta Sporturilor 3p (3 meciuri, golaveraj 15-21), 5. VIP 0p (3 meciuri, golaveraj 12-26). (Commando Campineanu)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.