Intre 30 si 50 de cupluri britanice au apelat la serviciile de fertilizare ale Global Art din Bucuresti, prin intermediul unei clinici londoneze, fapt ce a facut obiectul unei investigatii a Autoritatii britanice pentru Fertilizare Umana si Embriolog
Intre 30 si 50 de cupluri britanice au apelat la serviciile de fertilizare ale Global Art din Bucuresti, prin intermediul unei clinici londoneze, fapt ce a facut obiectul unei investigatii a Autoritatii britanice pentru Fertilizare Umana si Embriologie, sustine The Scotsman online.
Potrivit editiei electronice a cotidianului britanic, aceste cupluri au apelat la Global Art prin intermediul clinicii londoneze Bridge Centre.
Clinica bucuresteana primeste sperma inghetata de la clientii din afara Romaniei si o foloseste pentru fertilizarea unor ovule prelevate de la donatoare, embrionii fiind expediati inapoi la client, sustine publicatia britanica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.