Partida Steaua - CF Villarreal, din prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA, nu s-a mai disputat aseara, din cauza ninsorii abundente care a cazut in Bucuresti. Desi trebuia sa se joace de la ora 20, partida a fost amanata initial cu 30 de m
Partida Steaua - CF Villarreal, din prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA, nu s-a mai disputat aseara, din cauza ninsorii abundente care a cazut in Bucuresti. Desi trebuia sa se joace de la ora 20, partida a fost amanata initial cu 30 de minute, insa o furtuna de zapada a facut ca terenul din Ghencea sa devina impracticabil. Observatorul pentru joc, belgianul Fernand Messe, a discutat la ora 20,30 (cand stratul de zapada ajunsese deja la 10 centimetri) cu oficialii de la Nyon ai UEFA (forul european a insistat ca meciul sa se joace!), cu centralul elvetian Massimo Busacca si cu reprezentantii celor doua cluburi, dupa care, in jurul orei 21,15, a luat decizia de amanare a meciului. Conform regulamentului UEFA, partida trebuia sa fie reprogramata pentru aceasta seara, de la ora 20. Forul european a decis insa ca meciul sa fie reprogramat pentru miercurea viitoare, pe 16 martie, data la care era fixat returul, mutat la randul sau pentru duminica, 20 martie. UEFA s-a mai intalnit cu aceasta situatie la "dubla" Austria Viena - Athletic Bilbao din 16-imile de finala, cand a procedat in acelasi mod. Oficialii lui Villarreal au cerut amanarea cu o saptamana a meciului pentru a juca duminica, in campionat, cu Espanyol Barcelona, desi liga spaniola anuntase ca este dispusa sa reprogrameze aceasta partida. Dupa decizia de aseara, ambele echipe au acum alte probleme: Steaua si-a amanat deja meciul de campionat cu Gloria si va ajunge din nou la mana Rapidului pentru inca o amanare in Divizia A (derby-ul era programat pe 20 martie), iar Villarreal trebuie sa ajunga in Spania astazi si sa revina saptamana viitoare in Bucuresti! O alta problema a gruparii din Ghencea este cea legata de suporteri (25.000 au fost aseara, la ora 20, pe stadion), fiind cautata o solutie prin care acestia sa asiste la meci pe 16 martie sau sa-si recupereze banii (multi dintre ei au aruncat biletele dupa ce si-au ocupat locurile!). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.