Principalul finantator al echipei masculine de baschet CSU Asesoft Ploiesti, Sebastian Ghita, a declarat, ieri, la revenirea din Elvetia, unde campioana Romaniei a obtinut calificarea in premiera in Final Four-ul pan-european al FIBA Cup, ca va face
Principalul finantator al echipei masculine de baschet CSU Asesoft Ploiesti, Sebastian Ghita, a declarat, ieri, la revenirea din Elvetia, unde campioana Romaniei a obtinut calificarea in premiera in Final Four-ul pan-european al FIBA Cup, ca va face toate diligentele necesare pentru ca turneul final sa se desfasoare, in perioada 9-10 aprilie, in Sala Sporturilor "Olimpia". "Putem spune ca am intrat in lumea buna a baschetului european si ne dorim sa organizam un nou turneu final, ceea ce ar fi un lucru fantastic. Dupa ce am primit aprecieri pozitive la organizarea Final Four-ului Conferintei de Sud, sper acum, si cu sprijinul conducerii FR Baschet, sa convingem staff-ul FIBA sa ne ofere dreptul de organizare, in detrimentul Moscovei si Istanbulului, celelalte doua orase contracandidate. Va fi greu, pentru ca rusii vor avea doua echipe, dar nu imposibil", ne-a spus patronul gruparii prahovene. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.