Un suporter al Farului Constanta a creat panica, ieri dupa-amiaza, dupa ce a aruncat o fumigena intr-unul din vagoanele trenului personal 8014, care urma sa plece spre Bucuresti. Imediat dupa ce fumul a inceput sa se raspandeasca, reprezentantii CFR
Un suporter al Farului Constanta a creat panica, ieri dupa-amiaza, dupa ce a aruncat o fumigena intr-unul din vagoanele trenului personal 8014, care urma sa plece spre Bucuresti. Imediat dupa ce fumul a inceput sa se raspandeasca, reprezentantii CFR au evacuat calatorii din vagonul respectiv si au anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Constanta despre producerea evenimentului. Pompierii au sosit imediat la fata locului, insa interventia lor nu a mai fost necesara. Seful acestora, plutonier adjutant Mihail Trasca, a declarat ca, in momentul sosirii echipei sale, feroviarii decuplasera deja vagonul din garnitura. Plecarea trenului personal pe ruta Constanta - Bucuresti Obor, care trebuia sa paraseasca gara la ora 12, a avut o intarziere de zece minute. Reprezentantii CFR au declarat ca suporterii echipei Farul, care plecau spre Capitala pentru a asista la meciul Steaua-Villareal, ocupau patru din cele 15 vagoane ale trenului. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.