Liberalii nu s-au aratat surprinsi de decizia Biroului Executiv Central al PSD de a-l pastra in continuare in partid pe Corneliu Iacobov, fostul patron al Rafo Onesti, arestat pentru o frauda de aproape 20.000 de miliarde de lei. Purtatorul de cuvant
Liberalii nu s-au aratat surprinsi de decizia Biroului Executiv Central al PSD de a-l pastra in continuare in partid pe Corneliu Iacobov, fostul patron al Rafo Onesti, arestat pentru o frauda de aproape 20.000 de miliarde de lei. Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ieri ca atitudinea fata de controversatul om de afaceri atesta faptul ca in PSD nu se doreste schimbarea, ci "strangerea randurilor pentru a nu iesi la iveala coruptia".
"Este imensa distanta dintre declaratii si realitate. PSD nu este si nu va fi un partid european, ci continua sa fie un partid pavaza si scut al marii coruptii", a aratat Nicolaescu. El i-a avertizat pe pesedisti ca nu se vor mai putea baza pe carnetul de partid care sa-i apere de Justitie.
Trebuie amintit faptul ca BExC al PSD a discutat, miercuri seara, situatia omului de afaceri Corneliu Iacobov, membru al organizatiei Bacau, stabilind ca aceasta situatie sa fie examinata de Comisia de Integritate Morala a partidului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.