Municipiul Bacau anunta plata dobanzii aferente primului cupon de obligatiuni incepand cu data de 14 martie, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei de Valori. Detinatorii de obligatiuni vor putea ridica sumele cuvenite sub forma de dobanzi si
Municipiul Bacau anunta plata dobanzii aferente primului cupon de obligatiuni incepand cu data de 14 martie, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei de Valori. Detinatorii de obligatiuni vor putea ridica sumele cuvenite sub forma de dobanzi si principal in orice moment in perioada 14-22 martie. Rata dobanzii primului cupon este de 21 la suta pe an, iar valoarea dobanzii este de 156.333 lei pe obligatiune. Pentru cel de-al doilea cupon, rata dobanzii calculata este de 12 la suta pe an. Data de referinta pentru cel de-al doilea cupon este de 12 septembrie 2005, urmand ca plata sa se faca incepand cu 15 septembrie. Valoarea dobanzii pentru al doilea cupon este de 61.667,67 lei pe obligatiune.
O data cu dobanda pentru cel de-al doilea cupon, se vor plati si 25 la suta din valoarea principalului, respectiv 250.000 lei pe obligatiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.