Ministerul Agriculturii a initiat controale la Directiile Agricole Judetene in privinta modului de distribuire a subventiilor alocate agricultorilor in toamna anului trecut, a declarat, ieri, la videoconferinta cu prefectii, ministrul de resort, Gheo
Ministerul Agriculturii a initiat controale la Directiile Agricole Judetene in privinta modului de distribuire a subventiilor alocate agricultorilor in toamna anului trecut, a declarat, ieri, la videoconferinta cu prefectii, ministrul de resort, Gheorghe Flutur. "Executam audit la mai multe Directii Agricole. Exista cazuri in care banii s-au oprit la Primarii pentru plata unor datorii ale producatorilor agricoli catre acestea, si nu au fost folositi pentru infiintarea culturilor de toamna", a spus Gheorghe Flutur. Ministerul Agriculturii va acorda in acest an subventii proprietarilor care detin o suprafata de pana la cinci hectare de teren inclusiv, pentru procurarea de seminte, ingrasaminte si pesticide, intretinerea culturilor infiintate in toamna, dar si pentru cele de primavara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.