Ultimele sperante ale Spaniei in Liga Campionilor se legau de Real Madrid. "Galacticii" trebuia sa pastreze pe terenul lui Juventus avantajul golului marcat in tur pentru a merge mai departe si pentru a consola mandria ibericilor. Prima repriza a ara
Ultimele sperante ale Spaniei in Liga Campionilor se legau de Real Madrid. "Galacticii" trebuia sa pastreze pe terenul lui Juventus avantajul golului marcat in tur pentru a merge mai departe si pentru a consola mandria ibericilor. Prima repriza a aratat un Real hotarat. Chiar si atunci cand torinezii au reusit sa fisureze apararea spaniola, interventiile lui Casillas au pastrat tabela imaculata. In schimb, Ronaldo a fost mana moarta a spaniolilor. Brazilianul a ratat in minutul 40 o oportunitate uriasa ce putea transa fara probleme calificarea, pentru ca imediat dupa pauza sa-l puna din nou in valoare pe Buffon. "Batrana Doamna" a asteptat linistita, iar in minutul 75 Trezeguet (foto) a expediat un voleu naucitor la care nici bravul Casillas nu a mai avut decat o replica tardiva. Real nu a parut ca resimte socul, Ronaldo, din nou, si Roberto Carlos avand doua bune ocazii de a stopa euforia italienilor. Reprizele de prelungiri au aratat doua echipe sleite de efortul depus, insa cu un plus pentru Juventus care, in minutul 116, prin golul lui Zalayeta, a transformat "galacticii" intr-un cuvant fara acoperire * "Adevarul este ca nu suntem suficent de pregatiti pentru Liga Campionilor. Bayern a fost mai buna", a spus Arsene Wenger dupa elimiarea lui Arsenal. Chiar daca "tunarii" au invins prin reusita fantastica semnata de Henry, bavarezii au aratat mult mai bine "legati" in teren. Bayern putea castiga daca Lehman, portarul lui Arsenal, nu avea cateva reflexe uluitoare * Imbatabila pe teren propriu in actualul sezon, Leverkusen a fost o umbra in fata lui Liverpool. Doua reusite ale lui Luis Garcia au rezolvat calificarea pana la pauza. Baros a inscris si el, iar Krzynowek a adus golul de onoare al "aspirinelor" * Vennegoor of Hesselink a marcat cu o puternica lovitura de cap pentru a asigura lui PSV o seara linistita la Monaco. Foarte disciplinati, olandezii nu au avut probleme in fata finalistei de anul trecut, Beasley inchizand tabela la 0-2. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.