Asociatia Municipala de Fotbal (AMF), prin presedintele Vasile Avram, a organizat ieri o conferinta de presa in cadrul careia s-au prezentat mai multe probleme legate de fotbalul juvenil. Punctul de interes al manifestarii l-a constituit acordarea, d
Asociatia Municipala de Fotbal (AMF), prin presedintele Vasile Avram, a organizat ieri o conferinta de presa in cadrul careia s-au prezentat mai multe probleme legate de fotbalul juvenil. Punctul de interes al manifestarii l-a constituit acordarea, de catre AMF, a unor seturi complete de echipament sportiv catre 44 de cluburi de fotbal pentru juniori. Echipamentul consta din 15 piese complete (jambiere, sort si tricou) pentru jucatori de camp si un echipament de portar. Au fost luate in considerare, in principal, cluburile frecventate de copii cu posibilitati financiare modeste. Investitia totala este de 480 de milioane de lei si s-a derulat pe baza unui program din 2003 al Agentiei Nationale pentru Sport. De mentionat ca AMF isi desfasoara activitatea la Stadionului National "Lia Manoliu", dupa ce sediul ascociatiei a fost distrus intr-un incendiu. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.