Producatorul de pompe Aversa Bucuresti a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 12,9 milioane euro, in crestere usoara fata de nivelul de 12,1 milioane euro raportat in 2003. Potrivit datelor companiei, aproape o patrime din cifra de afaceri a
Producatorul de pompe Aversa Bucuresti a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 12,9 milioane euro, in crestere usoara fata de nivelul de 12,1 milioane euro raportat in 2003. Potrivit datelor companiei, aproape o patrime din cifra de afaceri a fost realizata din exporturi, principalele piete de destinatie fiind Italia, Germania, Franta si Grecia. Pachetul majoritar de actiuni al Aversa a fost preluat, in noiembrie 2004, de producatorul italian de pompe si compresoare centrifuge TMP Termomeccanica-Pompe, membra a grupului Termomeccanica. Valoarea totala a tranzactiei privind preluarea a 66,2 la suta din actiunile Aversa a fost de 3,7 milioane euro. Potrivit Aversa, firma italiana doreste sa investeasca, in perioada 2005-2007, patru milioane de euro pentru transferul unei parti din productia proprie in Romania, infiintarea unei retele de vanzari pentru Romania si Europa de Est, precum si pentru valorificarea produselor Aversa. Compania din Bucuresti a inregistrat in 2003 o cifra de afaceri de 457 miliarde de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.