Cotidianul spaniol Marca a notat in numarul sau de ieri ca Walter Zenga se afla pe lista presedintelui clubului Athletic Bilbao, Fernando Lamikiz, pentru a-l inlocui pe tehnicianul Ernesto Valverde, care intentioneaza sa paraseasca gruparea basca la
Cotidianul spaniol Marca a notat in numarul sau de ieri ca Walter Zenga se afla pe lista presedintelui clubului Athletic Bilbao, Fernando Lamikiz, pentru a-l inlocui pe tehnicianul Ernesto Valverde, care intentioneaza sa paraseasca gruparea basca la finalul sezonului. "Este frumos cand un club precum Athletic isi aminteste de tine", a comentat Zenga. Ziarul a scris ca echipa lui Zenga a lasat o imagine placuta in meciul pierdut, scor 0-1, cu Athletic Bilbao, in grupa B a Cupei UEFA, pe 1 decembrie, pe stadionul San Mames, aceasta fiind confirmata si in meciul cu Valencia. "Daca Athletic te cauta este foarte greu sa spui nu. Pe mine nimeni nu m-a contactat si ma surprinde ca Valverde nu va continua. Este un club foarte mare, cu o istorie importanta, un public fantastic si, mai mult, Bilbao este un oras bun pentru a trai. Sper ca intr-o zi sa pot merge sa antrenez in Spania, iar Bilbao este un loc care imi place mult", a spus Zenga. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.