Vanzarile de autoturisme Fiat pe piata romaneasca au crescut cu 280 la suta, pana la 396 de unitati, in primele doua luni ale acestui an, fata de perioada similara a lui 2004, a declarat agentiei Mediafax Sebastian Petre, responsabilul de comunicare
Vanzarile de autoturisme Fiat pe piata romaneasca au crescut cu 280 la suta, pana la 396 de unitati, in primele doua luni ale acestui an, fata de perioada similara a lui 2004, a declarat agentiei Mediafax Sebastian Petre, responsabilul de comunicare al importatorului general al marcii, Autoitalia.
Pe segmentul vehiculelor comerciale avansul a fost de 80 la suta, pana la 253 de unitati, din care 128 de unitati Doblo Cargo si 125 de unitati Ducato.
Autoturismul cu cel mai mare succes de piata a fost, in intervalul analizat, Albea Star, cu 170 de unitati vandute.
Cresteri semnificative ale vanzarilor au fost raportate si in cazul modelelor Punto (74 de unitati), Stilo (49 de unitati). Vanzarile modelului Panda, desemnat masina anului 2004, au ajuns la 50 de unitati, gama fiind extinsa recent cu o versiune cu tractiune integrala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.