Tamara Buciuceanu a primit premiul de excelenta pentru intreaga activitate, marti seara, la Hotel Intercontinental in cadrul galei Premiilor VIP. Cea despre care actorul Horatiu Malaele spunea ca e ''robusta ca o locomotiva germana, dar plina de tale
Tamara Buciuceanu a primit premiul de excelenta pentru intreaga activitate, marti seara, la Hotel Intercontinental in cadrul galei Premiilor VIP. Cea despre care actorul Horatiu Malaele spunea ca e ''robusta ca o locomotiva germana, dar plina de talent'' a fost aplaudata la scena deschisa pentru cei 53 de ani petrecuti pe scena teatrului romanesc. Ministrul Culturii si Cultelor, Mona Musca, a fost cea care i-a inmanat distinctia, dar a dat cu bata in balta, facand o gluma nu foarte gustata de cei prezenti: "Sper sa nu ma pufneasca rasul in timp ce va pronunt numele..."
Impresionata de aplauzele celor prezenti, marea actrita a replicat: "Omul cand ajunge la batranete se gandeste la moarte. Eu sunt inca tanara si in putere!"
Johnny Raducanu, premiat pentru ultima sa gaselnita, cartea "Tara lui Johnny", nu a fost atat de impresionat de diploma primita, ci de faptul ca dupa emisiunea lui Marius Tuca, unde a fost invitat in urma cu ceva timp, a fost sunat de Nina Iliescu, sotia fostului presedinte Ion Iliescu. Andreea Marin a primit un premiu special pentru campania de la TVR "Zambet pentru Asia". "Oamenii lunii" au fost desemnati fotbalistii de la Steaua, care s-au calificat in optimile de finala ale Cupei UEFA, dupa ce au eliminat echipa Valencia.
Printre cei premiati s-a aflat si primarul sectorului 4, Adrian Inimaroiu, care a fost distins pentru hotararea cu care sustine si incurajeaza investitiile in aceasta zona a Capitalei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.