Cei trei componenti ai trupei Etno pornesc pe drumuri diferite. Dupa cinci ani de activitate si dupa ce, in urma cu trei ani, Radu Ille era cel care renunta la partenerele sale de scena in favoarea unui proiect solo, formatia Etno trece iarasi printr
Cei trei componenti ai trupei Etno pornesc pe drumuri diferite. Dupa cinci ani de activitate si dupa ce, in urma cu trei ani, Radu Ille era cel care renunta la partenerele sale de scena in favoarea unui proiect solo, formatia Etno trece iarasi printr-o schimbare de componenta. Dan Lazarica isi doreste o cariera solo, schimband in acelasi timp macazul muzical spre pop-rock, iar Simona Secrier crede ca va avea mai mult succes daca va canta alaturi de iubitul ei, Mihai Constantinescu. Frumoasa blonda, Silvia Stanciu, ramane fidela formatiei, unde crede ca a cunoscut succesul.
Noua membra Etno, Ramona Olteanu, are 21 de ani, este originara din Pitesti si a mai cantat intr-o trupa mai putin cunoscuta, Sarabanda.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.