Acordarea Premiilor revistei VIP pe luna februarie a avut loc marti, 8 martie, la Hotel Intercontinental. Printre cei premiati s-a aflat si Adrian Inimaroiu, primarul Sectorului 4, care a impresionat juriul prin hotararea cu care sustine si incurajea
Acordarea Premiilor revistei VIP pe luna februarie a avut loc marti, 8 martie, la Hotel Intercontinental. Printre cei premiati s-a aflat si Adrian Inimaroiu, primarul Sectorului 4, care a impresionat juriul prin hotararea cu care sustine si incurajeaza investitiile in aceasta zona a Capitalei. In cuvantul sau, primarul Inimaroiu a subliniat ca, inca de la inceputul mandatului, a fost surprins de faptul ca in sudul Bucurestiului exista un numar semnificativ de exploatatii agricole, ca exista bucuresteni care cultiva cereale, plante tehnice etc. pe circa 100 de hectare: "Aceasta realitate am luat-o ca pe o mare provocare a mandatului meu". El a precizat ca va incuraja investitiile in aceasta zona, fapt care va stimula o dezvoltare urbanistica echilibrata a Capitalei. "Atragerea de fonduri extrabugetare in Sectorul 4 va contribui la rezolvarea unor probleme acute ale administratiei, printre care cea locativa si cea sociala", a mai spus Inimaroiu. Edilul si-a reiterat invitatia adresata oamenilor de afaceri romani si straini de a investi in sudul Capitalei, accentuand si asupra unor argumente de ordin practic: pretul terenurilor din aceasta zona sunt de 10-12 ori mai mici decat in partea de nord, iar caile de acces spre zona centrala sunt moderne si numeroase. In aceeasi seara, au mai fost premiati de revista VIP alte cateva personalitati bucurestene, printre care jazzmanul Johny Raducanu, actrita Tamara Buciuceanu Botez, omul de afaceri Ovidiu Nicolescu s.a. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.