Mica reorganizare guvernamentala a fost ieri instituita printr-o ordonanta de urgenta. Astfel, Garda Nationala de Mediu va trece din subordinea Autoritatii Nationale de Control in cea a Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor. Controlul Regimulu
Mica reorganizare guvernamentala a fost ieri instituita printr-o ordonanta de urgenta. Astfel, Garda Nationala de Mediu va trece din subordinea Autoritatii Nationale de Control in cea a Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor. Controlul Regimului Silvic si Cinegetic va trece de la Garda de Mediu la Ministerul Agriculturii. Ministerul Afacerilor Externe va prelua Departamentul Romanilor de Pretutindeni, precum si Centrul Eudoxiu Hurmuzachi pentru Romanii de Pretutindeni care pana in prezent functiona in subordinea Cancelariei primului-ministru. La randul sau, Cancelaria primului-ministru va prelua activitatea Autoritati pentru urmarirea aplicarii Legii 10/2001, in timp ce Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativei Tinerilor va trece de la Ministerul Educatiei si Cercetarii la Agentia Nationala pentru Tineret. "Masurile organizatorice la nivelul activitatilor administratiei publice centrale au ca scop obtinerea unei mai bune coordonari a acestora", a declarat purtatorul de cuvant Oana Marinescu. (B.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.