Ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, a dispus ieri eliberarea din functie a directorului Sucursalei Regionala CFR Bucuresti, Gavrila Manaila si a sefului de revizie Basarab, Stefan Nita. "Am efectuat un control in aceasta noapte (8/9 martie - n
Ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, a dispus ieri eliberarea din functie a directorului Sucursalei Regionala CFR Bucuresti, Gavrila Manaila si a sefului de revizie Basarab, Stefan Nita. "Am efectuat un control in aceasta noapte (8/9 martie - n.r.) in Gara de Nord si dupa cum stiti am facut acelasi lucru si pe 1 ianuarie 2005. Situatia e la fel cu toate ca atunci am ordonat rezolvarea acestor probleme. Calatorul nu numai ca e pe locul doi in gara, dar este si agresat fie de agentii de paza, fie de chioscurile aparute in gara in ultimii ani. Tot atunci am constatat ca trenurile care plecau in cursa nu se prezentau in cele mai bune conditii si l-am schimbat pe seful reviziei Basarab, locul unde se pregatesc aceste trenuri pentru calatorie", a declarat Gheorghe Dobre. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.