Declaratia lui Octavian Belu in fata instantei potrivit careia a recunoscut ca a primit bani de la gimnaste nu poate fi considerata infractiune. La aceasta concluzie au ajuns anchetatorii, dupa ce au analizat indeaproape aceasta situatie. Marius Iaco
Declaratia lui Octavian Belu in fata instantei potrivit careia a recunoscut ca a primit bani de la gimnaste nu poate fi considerata infractiune. La aceasta concluzie au ajuns anchetatorii, dupa ce au analizat indeaproape aceasta situatie. Marius Iacob, prim-procuror adjunct al Parchetului Tribunalului Bucuresti, a declarat, ieri, citat de Mediafax, ca magistratii au stabilit faptul ca Belu nu va fi urmarit penal, motivarea acestei decizii fiind in curs de redactare. La 27 ianuarie a.c., antrenorul a recunoscut, in fata instantei Tribunalului Bucuresti, ca a primit bani de la Oana Petrovschi, precizand ca suma i-a fost data potrivit unei reguli neoficiale mondiale, practicata la competitii private unde antrenorii nu primesc bani de la organizatori. El a explicat ca a primit aproximativ 3.000 de euro de la Petrovschi, dar ca nu a fortat-o sa faca acest lucru si nu a conditionat primirea acestei sume de prezenta tinerei la competitiile sportive. Procurorii instantei supreme au solicitat Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti sa se autosesizeze.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.