Componentii echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel si Victor Hanescu, care au avut o contributie decisiva la victoria obtinuta in fata Belarus, cu 3-2, in cadrul turului inaugural Grupei Mondiale, participa in aceste zile la turneul ATP de la
Componentii echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel si Victor Hanescu, care au avut o contributie decisiva la victoria obtinuta in fata Belarus, cu 3-2, in cadrul turului inaugural Grupei Mondiale, participa in aceste zile la turneul ATP de la Indian Wells (SUA), primul din circuitul de Masters Series. Tinand cont de pozitia liderului tricolor in topul mondial profesionist, organizatorii intrecerii dotate cu premii totale de 2,1 milioane de dolari l-au desemnat pe Pavel al 21-lea favorit si i-au acordat un "bye" pentru primul tur. Astfel, Pavel intra direct in turul secund al competitiei de peste Ocean, unde l-ar putea intalni pe australianul Mark Philippoussis, daca acesta va trece in prima faza de un jucator venit din calificari. Pe acelasi tablou principal, Hanescu il va avea ca adversar pe francezul Cyril Saulnier, invingatorul acestei partide urmand sa dea ochi in turul urmator cu americanul Taylor Dent, cap de serie nr. 30. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.