Ieri, in sala Champion's din incinta Hotelului Marriott, presedintele FR Tenis, Ilie Nastase, si reprezentantul la varf al BRD - Groupe Societe Generale, Patrick Gelin, au semnat un nou contract de sponsorizare, pentru al saselea an consecutiv, in va
Ieri, in sala Champion's din incinta Hotelului Marriott, presedintele FR Tenis, Ilie Nastase, si reprezentantul la varf al BRD - Groupe Societe Generale, Patrick Gelin, au semnat un nou contract de sponsorizare, pentru al saselea an consecutiv, in valoare de 100.000 de euro. Fostul mare tenisman a declarat cu acest prilej ca momentul parafarii parteneriatului intervine intr-un context favorabil sportului autohton, referindu-se la calificarea in sferturile de finala ale Cupei Davis, la evolutia buna a Stelei in Cupa UEFA, dar si a echipei de baschet CSU Asesoft Ploiesti in FIBA Europe Cup. La randul sau, presedintele - director general al BRD a mentionat ca parteneriatul s-a nascut din dorinta de a sustine si revitaliza un sport care ne-a adus glorie prin campionii Ilie Nastase si Ion Tiriac. Conform FRT, cei 100.000 de euro vor acoperi o parte din cheltuielile pentru organizarea competitiilor din acest an, printre care se numara si cele 30 de turnee futures. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.